Стартує І Всеукраїнський студентський чемпіонат з управління компанією

01.10.2013 10:59:57 
14 жовтня 2013 року розпочнеться І Всеукраїнський студентський чемпіонат з управління компанією. Напередодні в Національному університеті "Львівська політехніка" (НУ ЛП) відбулася презентація цього перспективного для студентів проекту.

Організатор чемпіонату – компанія GMC Junior.

Змагання молодих економістів та менеджерів дозволить їм взяти участь в унікальному тренінгу Global Management Challenge, отримати незамінний управлінський досвід, аналогічний трьом рокам стажування у великій кампанії. Це – нові знайомства з ровесниками, бонус під час співбесіди, отримання сертифіката учасника чемпіонату, реальні перспективи працевлаштування.

GMC Junior, реалізовуючи цей проект, дає змогу його учасникам розвинути навички в бізнес-моделюванні та практичному управлінні великою виробничою бізнесовою структурою, випробувати свої сили у чесному змаганні зі студентами різних країн тощо.

Для того, щоб стати учасником чемпіонату, слід зібрати команду у складі 3-5 осіб (студенти ІІІ-V курсів) і до 10 жовтня 2013 року зареєструватися на сайті www.gmc.in.ua
Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua/

Возврат к списку



Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий.
© Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua