На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О ВЭС
Продукты сети
Партнёры
Отзывы
Мероприятия сети
Фотогалерея
Информация для рекламодателей
Контакты

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






- Тільки професіоналізм надає нам усім шанс на всебічний "прорив"...

Версия для печати Версия для печати

07.07.2006 15:24:52 | Владимир Билецкий 

Володимир Білецький
доктор технічних наук, професор Донецького національного технічного університету, дійсний член Наукового Товариства Шевченка та Академії Економічних наук України, м. Донецьк:

- Тільки професіоналізм надає нам усім шанс на всебічний "прорив", а непрофесіоналізм може загубити будь-яку справу.

Всеукраїнська експертна  мережа дає можливість професіоналам-експертам представити свою "продукцію", зробити її доступною для широкого загалу політиків, ділових людей, науковців, освітян. Це без сумніву сприяє виробленню якісних рішень на всіх рівнях. Звичайно, якщо сучасний склад Верховної Ради (де і особисті водії, і охоронці, і прес-секретарі, і політтехнологи зі "штабів" т.д.), і такий (а то й гірший) склад місцевих рад цьому не завадить...

Україні потрібні ПРОФЕСІОНАЛИ у всіх сферах діяльності. І "на своїх місцях". Портал "Всеукраїнська експертна мережа" працює саме на таку ідею.

Возврат к списку




ЭКСПЕРТЫ
Кушнаренко Наталя Миколаївна
ПРОГНОЗ ЭКСПЕРТА

БИБЛИОТЕКА

Джерельна база дослідження з проблеми організації та діяльності законодавчо-представницький інституцій України (середина ХХ-початок ХХІст.)

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua