На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О проекте
Руководитель проекта
Рабочая группа
Рабочие материалы
Документы проекта
Партнёры проекта
Технологии
Товары

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Семінар «Енергозберігаючі технології в ЖКГ»


21.09.2007

Семінар «Енергозберігаючі технології в ЖКГ»

У середу, 19 вересня 2007 року, у мультимедійній залі Інституту енергозбереження й енергоменеджменту НТУУ «КПІ», у рамках меморандуму про співробітництво між Всеукраїнською Громадською Науковою Організацією «Експерти України» та Інститутом енергозбереження й енергоменеджменту, відбулося 2 семінари в рамках фабрики думок «Енергозберігаючі технології в ЖКГ».

На семінарі виступили зав. Департаментом енергозбереження Міністерства України з питань ЖКГ, заступник директора Інституту енергозбереження й енергоменеджменту, менеджери проекту від ВГНО «Експерти України». На двох семінарах були присутні більше 100 студентів, професорсько-викладацький склад Інституту енергозбереження й енергоменеджменту, професор Масачусетського Технологічного Інституту.

Тема семінару викликала велике зацікавлення в аудиторії, багато хто із присутніх з ентузіазмом сприйняли можливість участі у фабриці думок. Зокрема, професор Розен В.П., зав. кафедри автоматизації управління електротехнічними комплексами, відзначив актуальність проекту й гостру необхідність широкого інформування населенні про енергозбереження в ЖКГ. У ході семінару було ухвалене рішення про залучення студентів у рамках навчального процесу до розробки державної програми «Енергозберігаючі технології для всіх».

Подивитися фотогалерею >>




Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua