На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О проекте
Руководитель проекта
Рабочая группа
Рабочие материалы
Документы проекта
Партнёры проекта

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Форум молоді України „МОЛОДІЖНА ВАРТА”


24.09.2007

Форум молоді України „МОЛОДІЖНА ВАРТА”

26 вересня в Києві відбудеться форум молоді України „МОЛОДІЖНА ВАРТА”. Форум стане підсумком всеукраїнської громадянської кампанії „МОЛОДІЖНА ВАРТА”, ініційованої ВМГО „Фундація Регіональних Ініціатив”, метою якої було привернення уваги усіх політичних сил до проблем української молоді – третини виборців України.

У рамках кампанії був проведений моніторинг усіх виборчих списків партій та блоків, які змагаються за місця у Верховній Раді VI скликання щодо наявності молодих кандидатів та обговорено їхню якістю. Так само прискіпливому аналізові були піддані передвиборчі програми усіх політичних сил стосовно врахування інтересів молоді. Результати досліджень були презентовані на двох Всеукраїнських круглих столах „МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ”, що відбулися 5 та 12 вересня у Києві.

Наступний етап кампанії, який триває і зараз, - проведення регіональних круглих столів у містах Суми, Ужгород, Житомир, Хмельницький, Львів, Сімферополь, Івано-Франківськ, Кременчук, Чернігів, Луцьк, Полтава, Харків, Донецьк, Луганськ, Херсон, Одеса, Миколаїв, Кіровоград, Коломия тощо. Основна мета - обговорення „молодіжного” аспекту цьогорічних виборів за участю політиків, лідерів молодіжних, громадських організацій, органів студентського самоврядування, експертів та журналістів, а також поширення 50-и найактуальніших питань молоді, що були підготовлені експертами кампанії.

На підсумковому форумі „МОЛОДІЖНОЇ ВАРТИ” у Києві представники десятків молодіжних громадських організацій, органів студентського самоврядування і просто активної молоді, які долучилися до проведення кампанії, підіб’ють підсумки, а також спробують дати відповідь на запитання „Які обіцянки були дані під час цьогорічних виборчих перегонів молодим людям?” та „Чи зможе реально громадськість України домогтися виконання передвиборчих зобов’язань, що були дані політиками молоді?”.

Саме в цьому контексті на форумі буде презентовано кампанію громадських організацій „Молодь за вами спостерігає!”, яка розпочнеться після виборів 30 вересня та матиме на меті за допомогою громадського контролю та тиску змусити політиків втілити в життя передвиборчі обіцянки.

Також у програмі форуму:

 – дебати на тему „Чи варто молоді йти голосувати?” (будуть висвітлені всі „за” та „проти” участі молоді у позачергових виборах 30 вересня 2007 року до Верховної Ради);

- презентація дослідження „Обіцянки для молоді України, що були дані політичними партіями під час виборчої кампанії”;

- обговорення та прийняття резолюції-вимог до Верховної Ради наступного скликання.

Запрошуємо представників ЗМІ та громадськості до активної роботи у форумі! Початок роботи форуму – 12.00, 26 вересня 2007 року. м.Київ, вул. Кутузова, 8, (3-й поверх, актова зала (метро Печерська)

 

Наші контакти: +380509675094 – прес-служба, +380503725100 – організація. Усі аналітичні матеріали, інформації та заяви кампанії опубліковані на Вільному молодіжному порталі – www.fri.net.ua




Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua