На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О проекте
Руководитель проекта
Рабочая группа
Рабочие материалы
Документы проекта
Партнёры проекта

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






У ЄС зафіксували зменшення потоку мігрантів


02.12.2015

У ЄС зафіксували зменшення потоку мігрантів

Протягом листопада до Європи морем прибули 140 тис. біженців та мігрантів, що значно менше порівняно з жовтнем поточного року.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на дані Агентства ООН у справах біженців. 

"Місячний показник за листопад вперше цього року показав зниження потоку мігрантів порівняно з минулим місяцем", - заявив прес-секретар Верховного комісара ООН у справах біженців Вільям Шпіндлер.

В ООН наголошують, що такий показник став результатом погіршення погодних умов в Егейському морі та посилення боротьби з нелегальною міграцією з боку турецької влади. Проте, незважаючи на істотне зниження показників, кількість мігрантів, які прибувають, все ще залишається високою.

В організації підкреслили, що за цей рік берегів Європи досягли 880 тис. шукачів притулку, що приблизно в чотири рази більше порівняно з минулим роком.

Як повідомлялося раніше, за даними ООН, жовтень став рекордним місяцем за кількістю біженців, які прибули до ЄС - 218 тисяч.



Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua