На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О проекте
Руководитель проекта
Рабочая группа
Рабочие материалы
Документы проекта
Партнёры проекта

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




SmartResponder.ru

Переведи свой бизнес на автопилот!
Увеличь свои продажи в Интернет до 425%+!
Воспользуйся моим любимым инструментом!!!
ЖМИ СЕЙЧАС ЖЕ!



З 28 лютого по 1 березня 2009 року відбудеться благодійна фотовиставка "Кожній дитині"


25.02.2009

З 28 лютого по 1 березня 2009 року відбудеться благодійна фотовиставка "Кожній дитині"

З 28 лютого по 1 березня 2009 року у Київській міській галереї мистецтв "Лавра" (вул. Січневого повстання, 17) буде проводитися благодійна фотовиставка "Кожній дитині", присвячена необхідності дотримання одного з основних прав дитини – права на сім’ю.

Ідея виставки – показати важливість сімейного виховання та згубність його відсутності для емоційного та інтелектуального розвитку дитини з самого раннього віку.

Фотовиставка - результат роботи британського фотографа Саймона Крофтса та спеціалістів Представництва благодійної організації "Кожній дитині" в Україні, соціальних працівників – представляє контрастну серію портретів багатодітних родин, випускників інтернатів, дітей в дитячих будинках, сімей які перебували в кризі, молодих матерів з немовлятами, які змінили свій попередній намір відмовитися від дітей в пологових будинках завдяки втручанню соціальних служб.

"Люди народжуються беззахисними. У них немає зубів, гострих кігтів… Вони не можуть протистояти холоду, навіть через рік вони докладають зусиль, щоб ходити і повністю залежіть від інших. Для того, щоб діти розвинули в собі здатність любити, вони повинні власноруч відчувати тепло з раннього дитинства".

В сучасному українському суспільстві ще досить поширені стереотипи щодо виховання дітей в інтернатних закладах. Сім’ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, часто засуджуються замість надання адекватної та своєчасної допомоги для подолання кризи в родині. Це, в свою чергу, сприяє вилученню дітей з сім’ї і їх подальшій передачі до закладів опіки, що зумовлює незворотній руйнівний процес для дитячої психіки та емоційного стану, який залишає травму на все подальше життя дитини.

Представлені фотографії нічого спеціально не доводять, нікого не наслідують, ні на що не натякають, проте щось суттєво змінюють і запам’ятовуються. В рамках фотовиставки буде проводитися збір коштів на облаштування кімнати матері та дитини в Київському Обласному будинку дитини в м. Біла Церква, де його вихованці хоч на короткий час зможуть відчути індивідуальну увагу та тепло від родичів чи потенційних усиновлювачів.

Виставка відбувається в рамках відзначення 10-річчя діяльності Представництва благодійної організації "Кожній дитині" в Україні. Проект співфінансується в рамках програми польської допомоги Міністерства Іноземних Справ Республіки Польща в 2008 році.

Офіційне відкриття фотовиставки 27 лютого 2009 року о 16.00 (вхід за запрошеннями), акредитація ЗМІ за тел.: (044) 457 39 77;
8 067 234 60 97, e-mail: ; контактна особа: Швед Оксана, менеджер з комунікацій.

Довідка:

Представництво благодійної організації "Кожній дитині" в Україні протягом десяти років працює на території України і займається питаннями запобігання передачі дітей до інтернатних закладів, в тому числі через служби підтримки кризових сімей, створення служб раннього втручання і центрів матері та дитини, а також служб соціалізації випускників інтернатів. www.everychild.org.ua

Саймон Крофтс – незалежний фотограф із м. Единбург, виставки якого проходили в Польщі, Угорщині, Шотландії, Англії та Україні. До переліку його клієнтів входили Європейський банк реконструкцій та розвитку, Royal Denship, Logotec, Dana Corp, і Znak Publishing, а також низка часописів та газет. Він є призером багатьох фото конкурсів, в тому числі London Photographic Awards, і 12th Agfa International Photography Competition. Його представляє агенція Plainpicture в м. Гамбург. www.simoncroftsphoto.com




Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua