На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

О проекте
Руководитель проекта
Рабочая группа
Рабочие материалы
Документы проекта
Партнёры проекта

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




SmartResponder.ru

Переведи свой бизнес на автопилот!
Увеличь свои продажи в Интернет до 425%+!
Воспользуйся моим любимым инструментом!!!
ЖМИ СЕЙЧАС ЖЕ!



У Києві приватні аптеки обладнають пандусами для людей з обмеженими можливостями


19.11.2009

У Києві приватні аптеки обладнають пандусами для людей з обмеженими можливостями

Головне управління охорони здоров'я та медичного забезпечення КМДА разом з представниками громадських організацій інвалідів міста проведуть перевірки щодо виконання лікувально-профілактичними закладами Києва завдань міської програми Безбар'єрне середовище, зокрема, облаштування пандусів для людей з обмеженими можливостями.

Як повідомляється на офіційному сайті Київської міськдержадміністрації, протягом трьох місяців усі приватні аптеки Києва облаштують пандусами для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Такі доручення дав Київський міський голова Леонід Черновецький після засідання Міського комітету доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об'єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури.

"Виконання міської програми Безбар'єрне середовище і поліпшення умов доступу громадян з обмеженими можливостями до соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури Києва - одне з першочергових завдань столичної влади. На даний час продовжуються роботи з облаштування пандусів та з'їздів, пониження рівня тротуарів перед пішохідними переходами, встановлення звукових світлофорів, встановлення спеціальних ліфтів у надземних пішохідних переходах тощо", - повідомила заступник мера Ірена Кільчицька.

За інформацією комунальної корпорації Київавтодор, за цей рік виконано 1722 пониження бордюрного каменю. Всього до 2011 року планується провести 7248 таких знижень. Крім того, вже сім надземних переходів обладнано ліфтами.

Як повідомили у комунальному підприємстві Київський метрополітен, на всіх станціях столичного метро встановлено орієнтири для людей з вадами зору, 617 вагонів облаштовано інформаційними моніторами для людей з вадами слуху. Також 46 станцій метро облаштовано інформаційними звуковими моніторами. Крім того, в 119 підземних переходах встановили з'їзди для колясок.

Як повідомлялося раніше, в Києві у понеділок, 16 листопада, стартувала акція захисту права на безкоштовне паркування для людей з обмеженими фізичними можливостями.




Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua