На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






25 квітня 2013 р.у Києві відбудеться презентація спільної роботи всесвітньо відомих художників-муралістів

Версия для печати Версия для печати

24.04.2013 17:48:11 |  

25 квітня 2013 року на території Національного університету "Києво-Могилянська академія" (НаУКМА) відбудеться презентація спільної роботи всесвітньо відомих художників-муралістів українця Володимира Манжоса та француза Жюльєна Маллана.

Захід проходить в рамках десятого ювілейного фестивалю "Французька весна-2013" та покликаний відобразити поглиблення культурних взаємозв’язків між Францією та Україною. Проект художнього переоформлення фасаду будівлі на внутрішній території НаУКМА обраний для реалізації не дарма, оскільки внутрішній двір одного з найдавніших навчальних закладів України віднедавна отримав другу назву "Простір свободи". До речі, через проведення ще одного заходу спільно з БФ "Відкриті серця України".

Тематика роботи митців також має відношення до простору свободи індивідуальності. Оскільки, лише вільна від нав’язливого впливу оточення людина може відкрити для себе чистий світ, осягнути усі різноманіття його фарб та проявів.

Офіційна презентація проекту відбудеться 25.04.2013 о 13:00. Реалізацію проекту підтримав Департамент міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА.

Источник:  ВД "Києво-Могилянська академія"
Ссылка на источник:  http://www.ukma.kiev.ua

Возврат к списку




НОВОСТИ

У Шотландії знайшли перший збірник п'єс Шекспіра
Просмотров: 7

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Артем Тихонов
Украина на распутье между авантюристами и организационным вакуумом
Просмотров: 2

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua