На главную страницу
117 полотен великого голландца
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Объявления Луганска


10-11 липня 2010 р. на Співочому полі у Києві зберуться шукачі фестивальних пригод та любителі музики, автентики та літератури

Версия для печати Версия для печати

08.07.2010 11:15:10 |  

10-11 липня 2010 року на Співочому полі у Києві зберуться шукачі фестивальних пригод та любителі музики, автентики та літератури.

У рамках книжкової частини фестивалю "Країна Мрій" працюватиме Книжковий ярмарок, діятимуть Велика літературна сцена, сцена у подвір'ї музею Гончара, міні-сцени "Курінь" та "Майстер-кляса", повідомляють організатори.

У суботу гостям фестивалю пропонують зазирнути у дворик музею Гончара. Там, починаючи з 14:00, відвідувачі зможуть скуштувати куліш за родинним рецептом від Ірен Роздобудько та Міли Іванцової, послухати виступи майстрів співаного слова, подивитися народне кіно від Сашка Лірника, а також мультсеріал "Моя країна - Україна" за сценарієм казкаря.

На великій літературній сцені також відбуватиметься немало цікавих подій. Зокрема, "кобзарський слем", вечір іронічної поезії "Сміх у риму", в якому приймуть участь Юрко Позаяк, Сергій Пантюк, Володимир Цибулько, Сергій Прилуцький, Артем Полежака, Олена Степаненко та Назар Федорак.

На міні-сцені "Курінь" відбуватимуться поетичні та прозові читання українських молодих авторів.

А відвідувачі майданчика "Майстер-кляси" матимуть нагоду повчитися каліграфії, трафаретній ілюстрації та паперовій магії.

У неділю "Країна Мрій" також приготувала цікаву і різноманітну програму для своїх гостей.

У подвір'ї музею Гончара брати Капранови готуватимуть святковий куліш, виступатимуть майстри співаного слова, а під вечір обов'язок пригощати гостей кулішем перейде до Сашка Лірника.

На міні-сцені "Курінь" виступатимуть представники Літературного клубу університету імені Шевченка, а Федір Млинченко презентуватиме книгу "Забутий присмак ненормативних думок".

Майданчик "Майстер-кляса" запрошує малюків і дорослих на дитяче свято "Пригоди лиса". Тут також можна буде повчитися плести лозу і розмалювати абетку.

Протягом двох днів роботи фестивалю на майданчику "Майстер-кляса" працюватиме станок з виготовлення листівок. Виготовлятимуть листівки Андрій Сакун та Олег Грищенко.

Заходи літературної "Країни мрій" проходитимуть у музеї Гончара, що на вул. Мазепи, 29.

Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua/

Возврат к списку




НОВОСТИ

Євро на міжбанку подорожчало
Просмотров: 34
ДАЙДЖЕСТ СМИ
Едуард Щербенко
Генерація Майдану. Загальнонаціональний рух і пакт еліт
Просмотров: 46

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua