На главную страницу
Загрузка...
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу










Оголошено конкурс Viewdle Computer Vision Contest у сфері інформаційних технологій для студентів ВНЗ України

Версия для печати Версия для печати

15.05.2011 15:51:45 |  

Відкрита реєстрація на конкурс Viewdle Computer Vision Contest у сфері інформаційних технологій для студентів вищих навчальних закладів України, готових перевірити свої знання і навики при розробці мобільних додатків на OS Android версії 2.1 і вище, використовуючи SDK розпізнавання облич, розроблений інженерами компанії Viewdle.

Основна мета конкурсу - підтримати талановитих молодих фахівців, надихнути їх на розробку своїх продуктів, підвищити їх мотивацію для подальшого розвитку своїх професійних якостей, дати їм можливість перевірити свої знання і навики, отримати новий досвід в освоєнні високотехнологічних, інноваційних рішень, що існують зараз на ринку.

Конкурс проходитиме в два тури. У першому турі конкурсу учасники пропонують свої ідеї для розробки, а в другому турі ідеї стають реальним продуктом. Детальніша інформація на сайті конкурсу.

Організатором конкурсу є компанія Viewdle, що стала переможцем конкурсу CTIA Emerging Technology Awards, - 2011 в категорії Соціальні мережі/Контент/Розваги і розробником найбільш інноваційної технології. У цьому конкурсі мобільний додаток SocialCamera обійшов таких розробників мобільних продуктів як, наприклад, Verizon, Intel, Samsung або Ogmento.

Для переможців передбачені такі призи:

- гран-прі - 50 тис. грн;
- 1 місце - 20 тис. грн;
- 2 місце - 15 тис. грн;
- 3 місце - 8 тис. грн.

"Історія нашої компанії розпочалася в Україні, - сказав генеральний директор компанії Viewdle Лоран Жиль. - Зараз компанія Viewdle - міжнародна компанія з головним офісом в Пало Альто (Каліфорнія, США), але ми дуже пишаємося, що в Києві у нас є команда талановитих інженерів і всі інновації народжуються саме тут. У компанії прекрасні стосунки з кращими університетами й інститутами України і ми бачимо величезний потенціал у сьогоднішніх студентах, серед яких є величезна кількість талановитих, перспективних молодих фахівців. І я вважаю, що такі конкурси можуть сприяти підвищенню їх професійного рівня, дати можливість проявити себе і свої таланти".

Партнерами конкурсу виступили такі організації й компанії, як: IT.rabota.ua, інтернет-видання "Комп'ютерний огляд", молодіжна організація "СІМ", Студрада "ІПСА" Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" (НТУУ "КПІ"), IT-центр Сумського державного університету (СумДУ) і Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування.

Терміни проведення Конкурсу:

Реєстрація – 27 квітня - 20 травня
Перший тур – 21 травня - 5 червня
Оголошення підсумків першого туру на сайті Конкурсі – 10 червня
Другий тур – 11 червня - 15 серпня
Он-лайн голосування за найкращу розробку – 16 серпня - 30 серпня
Оголошення підсумків конкурсу – 3 вересня

Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua/

Возврат к списку




НОВОСТИ

У жовтні газ для промисловості подорожчає на 12%
Просмотров: 5

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Татьяна Гайжевская
Не хотите болеть – не болейте!
Просмотров: 3

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua