На главную страницу
Загрузка...
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу







10-11 червня 2011 р. в Києві пройде п'ятий міжнародний Київський фестиваль вогню, який підготував яскраву ювілейну шоу-програму

Версия для печати Версия для печати

02.06.2011 17:55:05 |  

10 і 11 червня 2011 року в Києві пройде п'ятий міжнародний Київський фестиваль вогню, який подарує глядачам можливість наживо побачити феєричні виступи зірок вогняного та циркового жанрів.

З нагоди п'ятиріччя фестивалю організатори підготували спеціальну вогненну шоу-програму - відомі артисти і театри з Болгарії, Німеччини, Ірландії, Фінляндії, Франції, Шотландії та США представлять нові постановки для світових циркових і фестивальних майданчиків.

Фестиваль відкриється вуличним парадом, який стартує 10 червня о 20:00 з Поштової площі на Подолі. У параді візьмуть участь понад 500 артистів - учасників Київського фестивалю вогню (акробати, жонглери, танцюристи, фаерщікі, артисти на ходулях). Вхід на парад - безкоштовний.

11 червня на стадіоні "Спартак" в рамках денної програми (з 15:00 до 21:00) для глядачів будуть працювати відразу кілька зон активностей, участь в яких зможе взяти кожен охочий. На головній сцені пройдуть майстер-класи шкіл вогню і жонглювання. Циркові групи продемонструють гостям різні трюки на цирковій майданчику, де ввечері глядачів чекає виступ артистів світового рівня, одного з найцікавіших проектів у цирковому світі Україна - RAW Art, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Альтернативна сцена призначена для тих, хто небайдужий до гри на барабанах, фристайлу і змагань у мистецтві брейку. На ярмарку циркового та вогняного реквізиту кожен бажаючий зможе ближче познайомитися з інструментами, з якими працюють артисти. Вперше на фестивалі в рамках денної програми пройде конкурс графіті на вогненну тематику, участь у якому візьмуть кращі графіті райтери Україні.

11 червня в 21:00 гостей фестивалю чекають виступи кращих вогняних груп і сольних артистів з різних країн світу. Спеціальні гості: Megan Claire Pike (Шотландія), DAS (Франція), Corey White (США), Ronan McLoughlin (Ірландія), Fine (Німеччина), театри LOOOOP (Німеччина) і Firetere (Болгарія), дме Niko & Kasmir (Фінляндія). Також у вечірній програмі своє вміння володіти вогнем продемонструють КРЕЙДА (Росія), Театри "говорять з полум'ям" (Росія), Pantera (Україна), Prana (Росія), "Оберіг" (Україна) і КОТ (України).

Источник:  Радіо Ера-FM
Ссылка на источник:  http://www.radioera.com.ua/

Возврат к списку




НОВОСТИ

У жовтні газ для промисловості подорожчає на 12%
Просмотров: 5

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Татьяна Гайжевская
Не хотите болеть – не болейте!
Просмотров: 3

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua