На главную страницу
Зі святом 8 Березня!
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу










life:) продовжує набір до програми "Стрибок у життя:)"-2012

Версия для печати Версия для печати

23.01.2012 18:48:11 |  
Компанія life:) продовжує набір до соціально-освітньої програми "Стрибок у життя:)", що покликана розкрити потенціал студентів-старшокурсників провідних навчальних закладів шести найбільших міст України та допомогти їм зробити серйозний крок назустріч своєму професійному росту. Прийом заявок на участь розпочато 23 січня і триватиме до 26 лютого поточного року.

"Стрибок у життя:)" – соціально-освітня програма для студентів старших курсів провідних ВНЗ країни. Мета програми – показати роботу великого бізнесу зсередини та дати виключно практичні знання молодим фахівцям для майбутньої професійної самореалізації. Прийом заявок на участь у програмі 2012 року триває з 23 січня до 26 лютого та відкритий для студентів провідних вищих навчальних закладів шести найбільших міст України: Києва, Львова, Донецька, Дніпропетровська, Одеси та Харкова. Навчальна та практична частини програми тривають шість місяців та складаються з кількох етапів: проходження навчання у компанії; створення та захист проектних робіт; стажування у різних дирекціях life:). А за результатами стажування найкращі випускники програми отримують можливість працевлаштування в компанії.

Як відзначає Меріч Тунч, Директор з підтримки бізнесу: "Для компанії life:) програма "Стрибок у життя:)" – це можливість активно вплинути на майбутнє України, вже сьогодні інвестуючи у молодих, амбіційних, талановитих професіоналів, які завтра вестимуть нашу країну вперед. Для студента ж участь у програмі – це унікальна можливість здійснити серйозний крок у професійному рості, розвинути навички роботи у реальному бізнес-середовищі та долучитися до успішної і динамічної компанії, що є одним із лідерів телекомунікаційного ринку країни".

Компанія life:) реалізує програму "Стрибок у життя:)" з 2009 року. Протягом першого року до програми залучались студенти старших курсів головних університетів Києва. У 2010 році розпочався новий етап програми, до якого, окрім студентів Києва, долучилася ще й молодь Донецька та Львова. А починаючи з 2011 року, участь у проекті мають змогу брати студенти провідних навчальних закладів шести найбільших міст України: Києва, Львова, Донецька, Дніпропетровська, Одеси та Харкова. Вже за три роки програма "Стрибок у життя:)" випустила 109 молодих фахівців, 72 з яких пройшли стажування у різних підрозділах компанії, а 41 найкращий студент приєднався до дружньої команди life:). 

Із деталями та умовами участі у програмі можна ознайомитись на офіційному сайті та на корпоративному блозі компанії за наступними посиланнями.

За додатковою інформацією 
звертатися до Анни Михайлової,
експерта зі зв’язків із громадськістю
+38 044 233 31 31, +38 063 210 45 86
Anna.Mykhailova@life.com.ua

Источник:  Компанія life:)

Возврат к списку




НОВОСТИ

Вчені розробили мініатюрний пристрій для руйнування тромбів
Просмотров: 11

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Николай Ивченко
Когда придет время "золотой лихорадки"?
Просмотров: 8

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua