На главную страницу
Зі святом 8 Березня!
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу










1 березня 2012 р. відкриється ІІІ Міжнародна виставка "Сучасні заклади освіти - 2012"

Версия для печати Версия для печати

24.02.2012 19:26:08 |  

1 березня 2012 року об 11:00 у Виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза", павільйон №1, вхід "D" (Київ, вул. Салютна, 2Б) відбудеться урочисте відкриття Третьої Міжнародної виставки "Сучасні заклади освіти - 2012". Міжнародна виставка за своїм науковим і фаховим рівнем є найбільшою освітянською виставкою з найвищим рейтингом. 

Організатори виставки: Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук України, компанія "Виставковий Світ". 

На виставку запрошуються педагоги, науковці, керівники органів управління освітою, закладів освіти та центрів, вчителі, студенти, школярі та їх батьки. 

Розпорядженням Кабінету Міністрів України виставці "Сучасні заклади освіти" з 2010 року офіційно надано статус міжнародної та включено до переліку міжнародних виставок, що проводяться в Україні. 

Виставка презентує в широкому спектрі досягнення національної системи освіти, творчі здобутки педагогічних і наукових колективів, досвід інноваційної модернізації усіх ланок освіти, міжнародної співпраці закладів освіти, роботи навчальних закладів з соціальними партнерами та міжнародної інтеграції на виконання Указів Президента України, Постанов Уряду, рішень ІІІ Всеукраїнського з’їзду працівників освіти. 

Виставка представить 765 провідних навчальних закладів різних рівнів і форм власності, навчально-методичних центрів, наукових установ, підприємств, асоціацій, видавництв з 27 регіонів України, а також учасників з Росії, Чехії, Естонії, Швейцарії, Словаччини, Польщі, США. У тому числі: 

- 118 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, національних та науково-методичних центрів, міжнародних установ; 
- 480 закладів післядипломної освіти, шкіл, гімназій, ліцеїв, дошкільних та позашкільних освітніх закладів; 
- 27 регіональних органів управління освітою; 
- 106 навчально-методичних центрів професійно-технічної освіти, асоціацій, училищ; 
- 34 організації, які співпрацюють із закладами освіти, видавництв, засобів масової інформації. 

На 137 науково-практичних конференціях, семінарах, "круглих" столах", майстер-класах, презентаціях відбудеться обговорення нагальних проблем подальшого удосконалення процесу навчання і виховання, упровадження інформаційних технологій і педагогічних новацій, обмін досвідом практичної роботи та здобутками кращих навчальних закладів. 

З нагоди 20-ї річниці Національної академії педагогічних наук України відбудуться науково-практичні конференції за участю провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України і практичних працівників галузі освіти. Будуть проведені такі конференції: 

- "Вища освіта України: розвиток в умовах глобалізації"; 
- "Філософія сучасної освіти"; 
- "Виховання особистості в контексті сучасних соціокультурних реалій"; 
- "Система професійних компетентностей вчителя XXI століття"; 
- "Науково-методичне забезпечення розвитку професійно-технічної освіти у контексті вимог сучасних потреб економіки та суспільства"; 
- "Інноваційний розвиток післядипломної педагогічної освіти"; 
- "Актуальні проблеми інформатизації освіти". 

Вперше у рамках виставки 1 березня 2012 р. відбудеться I Міжнародний симпозіум практичних психологів позашкільних навчальних закладів.

Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua/

Возврат к списку




НОВОСТИ

Вчені розробили мініатюрний пристрій для руйнування тромбів
Просмотров: 11

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Николай Ивченко
Когда придет время "золотой лихорадки"?
Просмотров: 8

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua