На главную страницу
Электронные книги, виртуальная библиотека
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






В Україні стартував перший онлайн-курс від університету Шевченка

Версия для печати Версия для печати

18.09.2013 14:55:06 |  
В Україні розпочався перший масовий онлайн-курс "Бренд-менеджмент" Київського національного університету імені Тараса Шевченка. 

Тепер всі зареєстровані користувачі можуть почати навчання, користуючись інструкціями, що розміщені на сторінці курсу. Курс триватиме наступні 4 тижні. 

За словами менеджера проекту "Університет онлайн" Івана Примаченка, на часі на курсі "Бренд-менеджмент" вже зареєстровано понад 7000 учасників. 

Відеолекції та інші матеріали курсу доступні для користувачів у будь-який час, а навчання – безкоштовне. 

Україна вперше почала практикувати масові онлайн-курси. Окрім "Бренд-менеджменту" університет Шевченка планує запускати й інші курси, розвиваючи напрям безкоштовної онлайн-освіти в Україні. 

Зазначимо, на часі функціонує кілька великих ресурсів з безкоштовної онлайн-освіти. Серед них - edX, до створення якого доклав руку Google та Массачусетський університет, а також ресурс Coursera. Обидва пропонують доступну освіту з різних галузей знань від провідних університетів світу, включаючи Гарвард та інше. 

Як повідомлялося раніше, Google збирається створити гігантську базу онлайн-курсів від провідних вишів світу, також вирішивши вийти на ринок дистанційної освіти.
Источник:  ТСН
Ссылка:  http://tsn.ua/

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Ольга Шелкова
Евроинтеграция в электоральном измерении
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua