На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Судова система України найскладніша в Європі

Версия для печати Версия для печати

14.03.2016 10:12:46 |  
Система судів в Україні насьогодні є найскладнішою в Європі, тому її необхідно спростити, заявив міністр юстиції України Павло Петренко.

"Ми зараз активно напрацьовуємо пакет законів, щоб реально запустилося перезавантаження судової системи. Модель, яку я бачу і яку підтримали колеги в українському уряді, дуже проста. Ми повинні спростити систему судів, вона зараз у нас найскладніша в Європі", – зазначив він в ефірі "5 каналу".

За словами міністра юстиції, нова суддівська система матиме три рівні, а перезавантажити її можна буде максимум за 2 роки. 

"Нова структура судів проста - три рівні. Ми ліквідовуємо господарські суди, адміністративні суди, щоб людина знала, що вона йде в один суд і там отримає рішення з будь-якого свого питання. В цю нову структуру набираються судді. Питання часу. Я думаю, щоб бути не популістом, перезавантаження, якщо ми почнемо з Верховного суду і спустимося вниз, за 18 місяців, максимум за два роки можна перезавантажити всю систему", – наголосив міністр юстиції.
Источник:  Zaxid.net
Ссылка:  http://zaxid.net/

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Сергей Стельмах
Крымская дилемма европейской политики
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua