На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Україна повністю розрахувалася з «Газпромом»

Версия для печати Версия для печати

07.11.2007 10:25:24 |  

Україна повністю ліквідувала заборгованість за постачання російського газу в 2006 і 2007 роках, говориться в прес-релізі ВАТ «Газпром», поширеному ввечері у вівторок.

«Сьогодні компанія «РосУкрЕнерго» (ROSUKRENERGO AG) повністю і вчасно виконала умови угоди про погашення заборгованості перед групою «Газпром» за природний газ, поставлений в 2007 році, а також за дивідендами за наслідками діяльності ROSUKRENERGO AG в 2006 році», - підкреслюється в повідомленні компанії.

31 жовтня, «РосУкрЕнерго» отримала від ЗАО «Укргазенерго» платіж на суму 729 мільйонів доларів, а 18 жовтня - транш на суму 200 мільйонів доларів.

Таким чином, заборгованість «Укргазенерго» перед компанією «РосУкрЕнерго» у розмірі 929 мільйонів доларів була погашена повністю і в терміни, передбачені угодою між сторонами.

Нагадаємо, «РосУкрЕнерго», в якому «Газпрому» належить половина акцій, купує у російської монополії середньоазіатський газ і перепродує його своєму спільному підприємству з «Нафтогазом України» - «Укргазенерго». Це підприємство, у свою чергу, постачає газ «Нафтогазу України» і великим українським споживачам безпосередньо.

Источник:  ForUm
Ссылка:  http://www.for-ua.com

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії
Просмотров:

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua