На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Відбулася презентація Центру моніторингу столичної освіти

Версия для печати Версия для печати

07.11.2007 10:56:32 |  

Мер Києва Леонід Черновецький на презентації Центру моніторингу столичної освіти заявив, що корупції в столичних школах не буде.

Міський голова підкреслив, що прикладом для створення такого Центру слугував досвід інших країн, де основою перевірки знань є незалежне тестування. Центр моніторингу столичної освіти – сучасна дослідницька освітня установа міста Києва. Основним напрямком роботи Центру є моніторингові дослідження в галузі освіти. Моніторинг в галузі освіти передбачає системне збирання, обробку та розповсюдження інформації про різноманітні аспекти функціонування освітянської галузі. Він є сучасним практичним інструментом управління освітою і подальшого прогнозування її розвитку. Завдяки діяльності Центру батьки зможуть перевірити якість надання освітніх послуг їх дітям, а також пересвідчитися в об’єктивності оцінювання знань. Крім того, Центр стане реальною зброєю проти корупції в освіті.

Мер Києва підкреслив, що Центр створено для того, щоб мати правдиву інформацію про реальний стан освіти в школах. Відтепер КМДА буде орієнтуватися не на звіти районних управлінь освіти і окремих навчальних закладів, а на об’єктивну інформацію, яку збиратиме Центр через тестування і опитування, які здійснюватимуть висококваліфіковані фахівці. Проводити тестування і перевіряти роботи учнів будуть не вчителі тієї школи, де навчається дитина, а залучені незалежні працівники із числа педагогів. Вони при укладанні контракту з Центром зобов’язані працювати за чітко визначеними процедурами, які в принципі унеможливлюють зловживання.

Источник:  Освітній портал
Ссылка:  http://www.osvita.org.ua

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії
Просмотров:

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua