На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Річниця Жовтневої революції у Києві: мітингувальників не видно, але Хрещитик і Майдан перекрили

Версия для печати Версия для печати

07.11.2007 11:21:02 |  

Сьогодні в Києві для уникнення сутичок між лівими і правими політичними силами під час проведення масових заходів з нагоди 90-ї річниці Жовтневої революції співробітники міліції перекрили периметр навколо майдану Незалежності.

Металевими парканами відгороджено Майдан з боку Європейської площі, вулиць Інститутської, Городецького, Прорізної, Михайлівської, Софіївської. Наразі на головній площі столиці чергує чимала кількість правоохоронців. Неподалік також стоїть понад десять автобусів з бійцями спецпідрозділу МВС "Беркут". Рух машин Хрещатиком заборонено.

Крім того, станція метро “Майдан Незалежності” не працює в режимі “вхід-вихід”. Як повідомила чергова метрополітену, поїзди курсують у звичному режимі, але неможна вийти зі станції на вулицю, натомість можна перейти на станцію метро “Хрещатик” та пересісти на інші поїзди. За її словами, станцію відкриють “після завершення мітингів”.

Вчора окружний адміністративний суд Києва заборонив Комуністичній партії та ВО "Свобода" проведення акцій 7 листопада на Майдані та Хрещатику. Таким чином, КПУ має право провести свої заходи з нагоди 90-річчя Жовтневої революції на Арсенальній площі та спуститися колонами до Європейської площі. Але їм заборонено йти до пам’ятника Леніну через Хрещатик.

Натомість, оскільки ВО “Свобода” подавала заявку на проведення своєї акції "Злочини комунізму мають бути засуджені, комуністична ідея - заборонена" тільки на Майдані, після рішення суду, вони не можуть проводити жодних заходів. Запланована на 8.00 акція Всеукраїнського об’єднання "Свобода" не відбулася.

Источник:  ICTV
Ссылка:  http://www.ictv.ua

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії
Просмотров:

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua