На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Україна вступить у СОТ до кінця року?

Версия для печати Версия для печати

09.11.2007 16:07:11 |  

Президент України Віктор Ющенко провів нараду з питань вступу України до Світової організації торгівлі.

Як повідомляє прес-служба Глави держави, на порядку денному засідання – обговорення стану переговорного процесу про вступ України до СОТ, його проблемні питання і можливі шляхи їх вирішення.

Заступник міністра економіки, керівник делегації України на переговорах по вступу до СОТ Валерій П’ятницький проінформував Президента про поточний стан переговорного процесу щодо вступу нашої країни до СОТ, зокрема, про перспективи його завершення до кінця 2007 року. За його словами, серед пріоритетних завдань, які потрібно вирішити в цьому напрямі, – завершення двосторонніх переговорів з Киргизстаном, узгодження остаточної редакції зобов'язань України і спільне з Секретаріатом СОТ формування остаточного проекту звіту Робочої групи про наш вступ до СОТ, ухвалення необхідних для цього нормативно-правових актів.

Останнє, зазначив П’ятницький, має проходити в процесі узгодження з країнами - членами СОТ. Він також повідомив, що всі зміни до чинного законодавства України можуть прийматися в пакеті з ратифікацією Угоди про приєднання України до СОТ, передає «УНІАН».

Серед важливих питань, які необхідно врегулювати до моменту вступу до СОТ, П’ятницький назвав вирівнювання тарифів на залізничні перевезення і питання обміну харчових продуктів, які містять генетично модифіковані організми.

У нараді також взяли участь перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров, міністр закордонних справ Арсеній Яценюк, перший заступник міністра транспорту і зв'язку Владимир Корнієнко, міністр аграрної політики Юрій Мельник, міністр промислової політики Анатолій Головко і голова Держпотребстандарту Олександр Шнипко

Источник:  ForUm
Ссылка:  http://ua.for-ua.com

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії
Просмотров:

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua