На главную страницу
Громадська премія Експерт року-2007
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Євросоюз переймається подальшим зміцненням курсу євро на тлі слабкого долара

Версия для печати Версия для печати

12.02.2008 11:44:27 |  

Країни ЄС тиснуть на Францію. Сповільнення її економіки створює ризики для всієї євроспільноти. На зустрічі міністрів фінансів країн-членів ЄС, що відбулась у Брюсселі, французів закликали зменшити бюджетний дефіцит та інфляцію.

Практика показує, що Франція зможе скоротити бюджетний дефіцит тільки до 2012 року, тобто на два роки пізніше терміну, про який раніше домовилися країни єврозони. Міністр фінансів Франції Крістін Лагард каже, що її країна дотримується курсу регіону щодо скорочення державних боргів, але їй потрібно більше свободи для бюджетних маневрів.

Тим часом офіційний Берлін наполягає, що розвинені країни Європи мусять подавати приклад швидшого скорочення держборгу своїм менш розвиненим сусідам. Сама Німеччина, вперше за десятиліття, завершила минулий рік із позитивним сальдо федерального бюджету. Цього досягли за рахунок значних надходжень від експорту.

Источник:  ICTV
Ссылка:  http://ictv.ua

Возврат к списку



АНОНСЫ

Запис програми «Що? Де? Коли?»
Просмотров:

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії
Просмотров: 3

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua