На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




Курсы валют

НБУ обіцяє стабільність ще три місяці

Версия для печати Версия для печати

14.04.2009 09:54:09 |  
Нацбанку вдалося збити ажіотажний попит на валюту, що продовжувався декілька місяців, шляхом проведення аукціонів. У зв'язку з цими успіхами НБУ вирішив продовжити політику останніх півтора місяців, затвердивши графік валютних аукціонів і інтервенцій до кінця червня.

Так, аукціони з продажу валюти для погашення кредитів і імпортних зобов'язань проводитимуться по середах і (за потребою) по п'ятницях. Понеділок, вівторок і четвер залишаться днями інтервенцій Нацбанку, причому в перший день тижня валюта продаватиметься по фіксованому курсу (останнім часом — 7,8 грн./$), а у вівторок і четвер — по плаваючому, який сформується за результатами торгів, - пише «Сьогодні».

У понеділок торги на міжбанку закінчилися на рівні 8,05 грн. за долар. У банках і обменниках бакс продавали по 8,04—8,10. На думку заступника голови правління банку одного з банків, така стабільність протримається мінімум найближчі 10—12 днів, оскільки НБУ вдалося за допомогою аукціонів збити ажіотаж населення. На подальшу перспективу експерт прогнозів не дає.
Источник:  ForUm
Ссылка:  http://ua.for-ua.com/ukraine/2009/04/14/090422.html

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії - події та люди. 17 квітня
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua