На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




Курсы валют

22 квітня в Києві студенти протестуватимуть проти поганого настрою

Версия для печати Версия для печати

14.04.2009 14:42:17 |  

22 квітня в Києві студенти протестуватимуть проти кризи і поганого настрою усмішками. Оригінальна акція розпочнеться об 11 годині ранку на Контрактовій площі (перед пам'ятником Сковороді).

"Запрошуємо всіх охочих приєднатися. Для цього треба прийти з маркером будь-якого кольору на площу. Там ми малюватимемо усмішки, розповідатимемо жарти. А потім поїдемо з усмішками по метро, громадському транспорту", - розповідає керівник проекту Олексій Малицький.

Усмішки для цього малюватимуть на долонях маркерами. "Малюєш усмішку на долоні, а потім приставляєш долоню до губ - виходить забавне личко, яке просто не може не викликати усмішку і у дітей, і у найскептичніших дорослих", - розповідає Малицький. За його словами, студенти вирішили таким чином боротися з поганим настроєм і кризою. "Усмішка, наприклад в транспорті, сприймається як божевілля. Всі їдуть злі, похмурі. Ми хочемо це змінити! На акцію також запрошуємо відомих людей, так що, можливо, що до нас приєднаються не тільки студенти, але і зірки", - розповідають організатори акції.

Источник:  Освітній портал
Ссылка:  http://www.osvita.org.ua/news/43396.html

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії - події та люди. 17 квітня
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua