На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




Курсы валют

Юлія Тимошенко: Уряд своїми Постановами ухвалив усі рішення, необхідні для продовження співпраці з МВФ

Версия для печати Версия для печати

14.04.2009 18:54:32 |  
Пакет "антикризових" Постанов, прийнятих сьогодні на позачерговому засіданні Уряду, дозволить збалансувати фінансову систему країни та продовжити програму співпраці України з Міжнародним валютним фондом. Про це повідомила Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції за підсумками засідання.

"Цей пакет "антикризових" Постанов дає можливість збалансувати фінансову систему країни, дає можливість Україні бути більш сильною перед викликами глобальної світової фінансово-економічної кризи, і, безумовно, сподіваюсь на те, що прийнятий пакет рішень також буде в основі чергового перегляду програми співпраці між Україною і Міжнародним валютним фондом", - наголосила Юлія Тимошенко.

Прем’єр-міністр зазначила, що усі ці рішення Уряду, які ухвалені одноголосно, спрямовані на наповнення дохідної частини Держбюджету за рахунок скорочення частини видатків несоціального характеру.

За словами Юлії Тимошенко, зазначені рішення Уряду не потребуватимуть погодження з парламентом: "Ми знайшли правові можливості Постановами Уряду врегулювати всі питання, які стосуються збалансування Пенсійного фонду і НАК "Нафтогазу". Ми більше не будемо подавати до парламенту аналогічні законопроекти".

У свою чергу глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіолу зауважила, що прийняті Урядом рішення "спрямовані не те, щоб зробити майбутнє країни більш оптимістичним". "Вже зараз очевидно, що Уряд зробив все для того, щоб відновити фінансовий баланс у двох, можна сказати, найбільш важливих державних інституціях – це Пенсійний фонд і компанія НАК "Нафтогаз України", - підкреслила Джейла Пазарбазіолу.
Источник:  Управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ
Ссылка:  http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=AAC8C4AFD472E10572E51CBB2280B6E5?art_id=208016678&cat_id=43255

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії - події та люди. 17 квітня
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua