На главную страницу
Обговорення етичного кодексу лікаря
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




Курсы валют

Уряд запровадив рівні умови сплати страхових внесків на загальнообов'язкове державне пенсійне страхування

Версия для печати Версия для печати

15.04.2009 10:02:57 |  
 Уряд прийняв постанову "Про сплату внесків на загальнообов’язкове страхування фізичними особами – суб’єктами підприємницької діяльності, які обрали особливий спосіб оподаткування". Відповідне рішення ухвалене 14 квітня на засіданні Кабінету Міністрів.

Так, згідно з документом, з 1 травня 2009 року фізичні особи-суб’єкти підприємницької діяльності самостійно визначатимуть суму страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування для себе та членів своїх сімей. При цьому сума страхового внеску повинна становити не менше мінімального розміру страхового внеску за кожну особу і не більше розміру страхового внеску, обчисленого від максимальної величини фактичних витрат на оплату праці.

Прийняття постанови дає можливість підприємцям на рівних засадах з іншими застрахованими особами формувати розмір пенсії не менше прожиткового мінімуму.

Крім того, реалізація даної постанови забезпечить за 8 місяців 2009 року додаткові надходження до Пенсійного фонду у розмірі понад 1,9 млрд. грн.
Источник:  Управління у зв'язках із засобами масової інформації Секретаріату Кабінету Міністрів України
Ссылка:  http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article;jsessionid=0AB447D8DA23637A7E10A4B5236FDCD2?art_id=208029810&cat_id=119129001

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ

Цей день в історії - події та люди. 17 квітня
Просмотров: 4

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua