На главную страницу
117 полотен великого голландца
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


курсы валют


Янукович зустрівся з Обамою у Вашингтоні

Версия для печати Версия для печати

13.04.2010 08:43:49 |  

Президент України Віктор Янукович зустрівся у Вашингтоні з американським колегою Бараком Обамою.

З української сторони участь у зустрічі також беруть міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, міністр із питань палива та енергетики Юрій Бойко, глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, заступники глави Адміністрації Ганна Герман і Юрій Ладний.

Американську сторону представляють Держсекретар Гілларі Клінтон, радник президента США з питань національної безпеки Джеймс Джоунз, старший директор Ради національної безпеки США з питань нерозповсюдження Лора Холгейт.

Дещо раніше на офіційному сайті Білого дому з’явилося повідомлення про те, що до графіку Обами включено двосторонню зустріч із Януковичем у рамках Саміту з питань ядерної безпеки 12 квітня.

"Ми додали додаткову зустріч, яку раніше не анонсували. Президент проведе двосторонню зустріч із президентом України Януковичем", - йдеться у повідомленні прес-служби Білого дому.

В Адміністрації президента США констатують, що це буде перша особиста зустріч двох глав держав після обрання Януковича президентом України.

Також Білий дім повідомив, що сторони обговорять актуальні питання співпраці України і США.

"Україна є важливою країною, яка відіграє значну роль у процесі нерозповсюдження та безпеки у галузі ядерних технологій. Сполучені Штати та Україна співпрацюють з багатьох питань у галузі безпеки та економіки, які два Президенти мають обговорити", - повідомляє прес-служба Білого дому.

Нагадаємо, 11-14 квітня президент України перебуватиме у США з робочим візитом, він бере участь у Саміті з питань ядерної безпеки на запрошення Президента США.

12 квітня Янукович обговорив із головою Міжнародного валютного фонду Домініком Стросс-Каном перспективи поновлення співробітництва України із МВФ.

Пізніше (24-25 квітня) Вашингтон відвідає віце-прем'єр-міністр Сергій Тігіпко для продовження переговорів з Міжнародним валютним фондом.

Источник:  ТСН.ua
Ссылка:  http://tsn.ua

Возврат к списку



АНОНСЫ

27 квітня 2010 р. відбудуться публічні дебати на тему: "Спеціальні економічні зони необхідні для підвищення конкурентоспроможності України"
Просмотров: 9
ДАЙДЖЕСТ СМИ
Татьяна Ивженко
Трудный старт Виктора Януковича
Просмотров: 5

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua