На главную страницу
Электронные книги, виртуальная библиотека
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу










Україна посіла 19 місце серед країн за Індексом відкритості бюджету

Версия для печати Версия для печати

20.10.2010 13:04:56 |  

2010 року Україна посіла 19 місце серед 94 країн за Індексом відкритості бюджету, отримавши 62 бали зі 100 можливих, і, випередивши інших країн-учасниць, СНД і Грузію, а також низку країн-членів Європейського Союзу. Оцінку Індексу відкритості бюджету ініціювало Міжнародне бюджетне партнерство (США). Про це на прес-конференції повідомив старший економіст Міжнародного центру перспективних досліджень Ільдар Ґазізуллін.

Водночас, за словами старшого економіста, Україна могла отримати кращі результати, якби уряд оприлюднив піврічний звіт про виконання бюджету, посилив повноваження Рахункової палати під час аудиту бюджету та залучив громадськість до бюджетних слухань.

І.Ґазізуллін наголосив, що цей індекс оцінює кількість і тип інформації, яку уряди оприлюднюють у 8 ключових бюджетних документах, що мають бути видані впродовж бюджетного року, і бали, які отримує країна, визначено як середні результати відповідей на 92 запитання про відкритість бюджету.

Источник:  ІМК
Ссылка:  http://www.imk.ua

Возврат к списку




АНОНСЫ

22 січня 2013 р. на мосту Патона до Дня Соборності та 95-ї річниці з дня проголошення Незалежності України кияни об'єднають два береги Дніпра "живим" ланцюгом
Просмотров: 30

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Василь Пасочник
МВФ: нова місія і старі питання
Просмотров: 8

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua