www.experts.in.ua

Русский  |  Українська

Помощь  |

Регистрация  |  Логин:


Пароль:


запомнить


Про проект

Головна

Події

Дайджест ЗМІ

Аналітика

Проекти

Опитування

Регіони

Експерти

Прогноз експерта

Бібліотека

Офф-лайн

Фотоархів

Контакти

Відгуки

Партнери

Посилання

...

Рубрики

Економіка

Політика та суспільство

Освіта

Охорона здоров'я

Культура

Богдана Цимбал

Доступ закрыт ...

Отзывы


Валентин Кулініченко

- Я думаю, что вы заслуживаете звания героя информационного пространства...

Доступ открыт ...


Володимир Моренець

Що дасть рейтингування ВНЗ?

Доступ открыт ...

Головна  /  Новини

У Мексиці 6-літній геній поступив в університет

Освіта  

У Мексиці геніальна дитина в 6-літньому віці поступила в університет.

 

Маленький Максіміліано Ареллано де ла Ное з містечка Метепек недалеко від столиці Мехіко запам'ятовує напам'ять будь-які книги, які він прочитує. При цьому він віддає перевагу працям з медицині й вже навіть проводить наукові конференції.

 

Батьки, що бажають розкрити винятковий талант хлопчика, відправили його вчитися в університет для того, щоб до 13 років він міг стати дипломованим лікарем, повідомляє газета Las ultimas noticias.

 

Неймовірна пам'ять Максіміліано проявилася в трирічному віці, коли він одного разу відчеканив своїм батькам назви всіх столиць країн світу. До цього батьки просто купили йому атлас.

 

Дитина пішла по стопах свого батька, що за професією лікар. Удома було багато книг з медицини, і Максіміліано прочитав їх всі й абсолютно все запам'ятав. Про дар хлопчика повідомляв іспанський телеканал Telecinco.

 

Батьки вирішили провести експеримент і відправили Максіміліано до Автономного Університету Мексики, де він одержав дозвіл відвідувати лекції й семінари.

 

Наприкінці квітня в університеті навіть пройшла незвичайна лекція. Незвичайної вона була, тому що вів її сам Максіміліано. Підійшовши до кафедри й піднявшись на стілець, щоб дотягтися до мікрофона, 6-літній хлопчик із упевненістю досвідченого професора розповів декільком десяткам старшокурсників про особливості й симптоматику таких захворювань як остеопороз і діабет.

 

При цьому сам Максіміліано говорить, що він - звичайний хлопчик. "У мене просто гарна пам'ять і мені подобається вчитися", - сказав він в інтерв'ю репортерам.


: http://news.gala.net

Назад  | 

Дайджест ЗМІ

30.01.07

Конституция красных фонарей

Гуляет наша Конституция по бульвару, где полным-полно политиков. И что с того, что при таком раскладе получается не Конституция, а распутная девка?

30.01.07

Так, скіфи – ми. Так, азіати - ми

Після 1-го квітня Росія засипле Україну східними мігрантами

30.01.07

Давос по-украински

Для очень богатых людей посещать форумы в Давосе – такое же необходимое мероприятие, как для главы добропорядочного семейства – председательствовать за праздничным столом на дне рождения тещи

30.01.07

Январь политический

Такого теплого января, уверен, не помнит никто. Но в украинской политике все же подмораживало, причем не раз. Самыми важными событиями политического января в Украине можно считать, думаю, продолжающийся конфликт между президентом и правительством, неоднократное преодоление парламентом президентского вето и… смерть Евгения Кушнарева

29.01.07

Цей день в історії

Сьогодні в Україні відзначається День пам'яті героїв Крут і День працівників пожежної охорони. В історії день ознаменований і офіційним введенням російського громадянського алфавіту (1710), відкриттям Харківського університету (1805), видачею патенту Карлу Бенцу на перший успішний бензинокерований автомобіль (1886)

29.01.07

Україна чекає на першу мальовану новітню казку

Улюбленець малечі, старечі й усієї родини, знаний Лірник та Казкар Сашко Власюк збирається стати ще й відомим діячем анімації. Нині він працює над сценарієм до повнотривалої картини під чернетковою назвою "Різдвяне Чортеня", яка покликана стати Першою Новітньою Українською Мальованою Казкою

...


Розробка і підтримка – Центр інтелектуальних ресурсів і технологій.
© Всі права захищені. Використання матеріалів порталу дозволяється за умови посилання (для Інтернет-видань – гіперпосилання) на www.experts.in.ua
З правилами користування порталом можна ознайомитися тут

Редакція порталу "Всеукраїнська експертна мережа" може не поділяти думку автора публікації. Відповідальність за достовірність та аутентичність фактів, наведених в публікації, несе її автор

Україна, Київ, 01001, вул. Костьольна 4, оф. 8
Тел: +38 (044) 494-24-61, Факс: +38 (044) 494-24-62
E-mail: