На главную страницу
Рус Укр
Перша фабрика думок
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Информбюро / Анонсы

Парламентські вибори 2007: виклики та перспективи

Версия для печати Версия для печати

19.09.2007 15:54:23 |  

21 – 22 вересня 2007 року Лабораторія законодавчих ініціатив за участі та сприяння Генерального Директорату політичних справ Ради Європи та Фонду Конрада Аденауера проводять міжнародну конференцію “ПАРЛАМЕНТСЬКІ ВИБОРИ 2007: ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ” (м. Донецьк). Місцевими партнерами виступають Донецька обласна організація "Комітет виборців України" та Центр законодавчих ініціатив.

Метою проведення заходу є обговорення міжнародних стандартів демократичних виборів в контексті підготовки до проведення дострокових парламентських виборів в Україні, акцентування уваги політичної еліти та громадянського суспільства на проблемі гострої необхідності проведення виборів відповідно до міжнародних стандартів та забезпечення якісних суспільних змін через дотримання виборчого законодавства, прозоре фінансування виборчої кампанії, зрілий політичний діалог та дебати.

У рамках конференції заплановано проведення пленарного засідання “Європейські стандарти демократичних та прозорих виборів: досвід та перспективи України” (питання до обговорення: європейські стандарти демократичних і прозорих виборів: шляхи, механізми та етапи імплементації в Україні; забезпечення дієвості вимог виборчого законодавства: організаційні та правові аспекти; вибори як виклик для української судової системи) та круглого столу “Парламентські вибори 2007 та якість політичних партій в Україні (як передумова демократичного виборчого процесу)” (інституційна, фінансова і кадрова спроможність українських партій; прозорість фінансування партій і виборчих кампаній в Україні: напрями вдосконалення в контексті європейських стандартів; передвиборні програми партій і блоків: декларації і практика; громадський контроль і моніторинг виборів як невід’ємна складова демократичних виборів; зрілий політичний діалог та дебати: роль медіа).

Захід є продовженням обговорення, розпочатого 13-14 вересня 2007 року в рамках міжнародної конференції "ЯКІСТЬ ВИБОРІВ: УКРАЇНА У ВИМІРІ МІЖНАРОДНИХ ДЕМОКРАТИЧНИХ СТАНДАРТІВ" (м. Київ).

Участь у заході візьмуть представники органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій, провідних аналітичних центрів та громадських організацій, наукових інституцій, засобів масової інформації (кількість учасників – близько 100 осіб з Центральної та Східної України), а також експерти Венеціанської Комісії, представники Генерального Директорату політичних справ Ради Європи, міжнародні експерти з Європи.

Лабораторія законодавчих ініціатив

Адреса: вул. Нижній Вал 33, офіс 8, Київ, 04071
Тел.: (+38 044) 531 37 68
Факс: (+38 044) 425 25 33
Електронна пошта: info@laboratory.kiev.ua
Веб-сторінка: http://www.parlament.org.ua

Источник:  Лабораторія законодавчих ініціатив
Ссылка на источник:  http://www.parlament.org.ua

Возврат к списку



НОВОСТИ

Туберкульоз і СНІД – дві головні проблеми санепідеміологічної служби
Просмотров: 2

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Зоряна Кріт
Газ пішов від нас
Просмотров: 4

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua