На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Всеукраїнський молодіжний Форум “Молодіжна варта: молодь за вами спостерігає!”

Версия для печати Версия для печати

15.11.2007 10:16:19 |  

Всеукраїнська молодіжна громадська організація “Фундація Регіональних Ініціатив”, Регіональне представництво в Україні та Білорусі Фонду Фрідріха Еберта, Всеукраїнська громадська наукова організація “Експерти України”, Альянс молодих політологів, політтехнологів та політиків України та громадська ініціатива “ВОЛЯ”, проводять Всеукраїнський молодіжний Форум “МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!”.

Метою форуму є ініціювання громадянської кампанії „МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за вами спостерігає!” для моніторингу молоддю діяльності новообраної Верховної Ради та впливу на виконання партіями та блоками, що потрапили в новообраний парламент, передвиборчих обіцянок. В рамках форуму планується випрацювати інструменти та методи впливу активної молодіжної громадськості на партії та народних депутатів, домовитися про формат спільної діяльності.

Місце та дата проведення

20 листопада 2007 року - м. Київ, готель “Експрес” (поруч із центральним залізничним вокзалом). Початок реєстрації учасників о 10.00.

Робота форуму триватиме до 20.00 (відкриття конференції, пленарне засідання, перерви на каву, робота у секціях, обід, фінальне засідання, презентація роботи секцій, фуршет тощо).

До участі у Форумі запрошуються:

  • ініціатори проведення громадянської кампанії „МОЛОДІЖНА ВАРТА: молодь за Вами спостерігає!” від всеукраїнських молодіжних громадських організацій, національний оргкомітет;
  • регіональні організаційні комітети з проведення кампанії в областях та містах України;
  • делегації припартійних молодіжних громадських організацій;
  • молоді народні депутати, експерти, політологи, громадській діячі;
  • органи студентського самоврядування, активні молодіжні громадські організації, спілки, комітети, неформальні коаліційні молодіжні об’єднання з усіх областей України;
  • журналісти, представники ЗМІ.

Напрямки роботи Форуму:

Секція 1. Актуальні проблеми сучасної молодіжної політики. Верифікація 50 найактуальніших „молодіжних проблем” України. Обрання 10 найпріоритетніших на 2008-й рік.

Секція 2. Методи, механізми та інструменти впливу органів студентського самоврядування, молодіжних громадських організацій на вищі органи державної влади та ситуацію в країні. Пошук ефективних рішень впливу з локального рівня на загальнодержавні органи влади.

Секція 3. Інформаційне висвітлення актуальних проблем молоді, просування у ЗМІ актуальних проблем молодіжної політики, привертання уваги суспільства до них.

Секція 4. Аналітичне забезпечення, законопроектна робота та вироблення інших механізмів, щодо подання пропозицій партіям, народними депутатам, комітетам ВРУ, Кабінету Міністрів України щодо шляхів покращення реалізації державної молодіжної політики.

Секція 5. Робота консультативно-дорадчих органів з питань молодіжної політики при Президентові України, Кабінеті Міністрів та Верховній Раді з метою лобіювання та врахування думки молоді при прийнятті рішень.

Секція 6. Вимоги МГО до Верховної Ради України та уряду щодо вдосконалення механізмів, нормативно-правової бази, щодо соціального замовлення та співробітництва з громадськістю для реалізації завдань сучасної молодіжної політики. Молодіжний контроль та моніторинг.

Анкети (http://www.fri.net.ua/loadnews.php?id=2086&page=1#fullnews ) надсилати до 18.00 17 листопада 2007 року. В темі листа вказувати слово FORUM. Організатори максимально завчасно повідомлятимуть учасників про відбір на форум, по мірі поступлення анкет. Тобто чим швидше буде надіслана анкета, тим швидше Вам буде повідомлено про Вашу участь у форумі. Адреса -

Частині відібраних учасників організатори покривають окрім загальної програми участі у форумі - транспортні витрати за умови наявності квитка (плацкартний вагон) та проживання у готелі у ніч з 20 на 21 листопада.

Источник:  Всеукраїнська експерта мережа

Возврат к списку



НОВОСТИ

«Газпром» збирається продавати нафту і газ не за долари, а за рублі і євро
Просмотров: 6

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Ганна Гончаренко
Єрмолаєв: Слабкий Президент зараз влаштував би багатьох
Просмотров: 4

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua