На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Виставка "Освіта та кар'єра – День студента"

Версия для печати Версия для печати

16.11.2007 12:00:06 |  

16-18 листопада 2007 року у Києві, в приміщенні Центру ділового та культурного співробітництва "Український дім" відбудеться традиційне святкування Дня студента. Святкування включає проведення ряду освітянських, громадських та культурно-мистецьких заходів для молоді та за її участю. Заходи проводять Міністерство освіти і науки України і Товариство "Знання" України.

Одним із заходів свята буде проведення виставки "Освіта та кар'єра – День студента" та виставки закордонних навчальних закладів "Education abroad".

Програмою виставок передбачається проведення круглих столів та семінарів з питань науково-дослідної роботи студентів, працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, міжнародного співробітництва та впровадження нових технологій в освітянській галузі, презентація вищих навчальних закладів України та закордонних навчальних закладів, висвітлення досвіду співпраці з європейськими країнами у сфері освіти, молодіжних програм, студентських та учнівських обмінів.

Источник:  Освітній портал
Ссылка на источник:  http://www.osvita.org.ua

Возврат к списку



НОВОСТИ

«Газпром» збирається продавати нафту і газ не за долари, а за рублі і євро
Просмотров: 6

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Ганна Гончаренко
Єрмолаєв: Слабкий Президент зараз влаштував би багатьох
Просмотров: 4

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua