На главную страницу
Положення про ВГНО "Експерти України"
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

24 листопада - загальнонаціональний День пам’яті жертв Голодоморів

Версия для печати Версия для печати

20.11.2007 15:51:52 |  

24 листопада - загальнонаціональний День пам’яті жертв Голодоморів

Цей день Перший Національний повністю присвячує вшануванню пам’яті загиблих від голоду. З програми каналу знято усі розважальні програми - в цей день в ефірі не буде реклами.

24 листопада Перший Національний показуватиме документальні фільми, ексклюзивно транслюватиме загальнонаціональні події з вшанування пам’яті загиблих від голоду та організовує спеціальний телемарафон "Засвіти Свічку".

Розклад трансляцій:

9.00 - Панахида за померлими з голоду – жалобна молитва в Святій Софії, за участю Президента України Віктора Ющенка та керівників християнських релігійних організацій. Ексклюзивна трансляція Першого Національного.

15.00 - Скорботна хода за участю Президента України до пам’ятника жертвам голодомору. Перший Національний транслюватиме ходу від Святої Софії до Михайлівської площі, де встановлено пам’ятник жертвам голодомору. Завершиться дійство промовою Президента та загальнонаціональною хвилиною мовчання.

16.00 - Хвилина мовчання розпочне телемарафон Першого Національного «Засвіти Свічку». В рамках однойменної акції вшанувати пам’ять жертв голодоморів можна буде не лише запаливши свічку у своєму вікні, але й прийшовши на центральну площу міста, щоб поставити свічку в пам’ять жертв голодоморів. Журналісти Першого Національного працюватимуть в місцях проведення акції не лише в Києві, на Михайлівській площі, але і в Миколаєві, Черкасах та Харкові. Вони розповідатимуть про те, як відбувається акція в різних містах, спілкуватимуться з місцевими істориками та громадськими діячами. В рамках марафону також передбачено включення з Москви, Будапешта, Парижа, та Вашингтона про акції, присвячені цьому дню, які відбуваються в різних країнах світу. До ефіру телемарафону готуються історичні сюжети, базовані на унікальних архівних матеріалах, інтерв’ю з істориками та відомими в Україні людьми.

18.00 – Поминальне дійство в Національній Опері України - «Чорна рілля Ізорена» (режисер – Василь Вовкун), яку в прямому ефірі ексклюзивно транслюватиме Перший Національний. Під час дійства глядачі Національної Опери та, відповідно, Першого Національного, зможуть бачити картинку з ключових площ українських міст, де відбуватиметься акція «Засвіти Свічку».

Спеціально до 24-го листопада Перший Національний готує також прем’єру третьої частини документального фільму «Голодомор. Технологія геноциду» - «Одужання. Особистий рахунок», що вийде в ефір о 21:45.

Прес-служба Першого Національного

Источник:  Прес-служба Першого Національного
Ссылка на источник:  http://www.1tv.com.ua

Возврат к списку



НОВОСТИ

«Газпром» збирається продавати нафту і газ не за долари, а за рублі і євро
Просмотров: 6

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Ганна Гончаренко
Єрмолаєв: Слабкий Президент зараз влаштував би багатьох
Просмотров: 4

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА

Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua