На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Татари відзначають річницю блокади Криму

Версия для печати Версия для печати

26.09.2016 11:27:03 |  
Сьогодні на адмінкордоні відбудеться ряд заходів до річниці акції щодо блокади Криму. Серед них - автопробіг, який уже стартував із Генічеська.

"Тільки завдяки акції - громадська блокада Криму - тема повернення Криму до складу Української держави, тема прав людини в Криму, тема відновлення прав кримськотатарського народу - вони всі повернулися до порядку денного міжнародної політики", - зазначив Чубаров.

Далі учасники підуть безпосередньо до лінії розмежування на адмінкордоні з Кримом. Там відбудеться мітинг. Після мітингу також планується нагородження активних учасників акції і концерт у Новоолексіївці.

У зв'язку із заходами татар у Херсонській області посилено заходи безпеки. Про це в ефірі 112 Україна повідомив голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв.

"По лінії антитерористичній ми зараз проводимо посилені заходи безпеки, особливо в частині того, що стосується святкування річниці на Чонгарі. Там забезпечена присутність поліції, СБУ для того, щоб це було максимально мирно і безпечно для всіх учасників цієї акції", - сказав він.

Всього в акції на адмікордоні з півостровом очікується участь до 3 тисяч осіб. "З декількох областей, Запорізької зокрема, колони, вони вже повинні бути на під'їзді до Чонгару, в цілому очікуємо на заході близько 3 тис. осіб. Загалом все проходить мирно", - повідомив глава області.

Блокада Криму почалася 20 вересня 2015 року. Тоді кілька сотень активістів заблокували дорогу для вантажного транспорту в Криму. Пізніше почалася енергетична блокада - були повалені лінії електропередач, що забезпечують півострів електрикою. 16 січня 2016 року активісти зняли блокаду після введення українською владою обмежень проти Криму.
Источник:  Корреспондент
Ссылка:  http://ua.korrespondent.net/

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Юлія Курнішова
Що несе світові ера Дональда Трампа?
Просмотров: 75

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua