На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Імпорт книг з Росії впав удесятеро

Версия для печати Версия для печати

26.09.2016 13:14:44 |  
Ввезення книжкової продукції з Росії в Україну з 2012 по 2015 роки зменшилося в грошовому вимірі майже в 10 разів - з 33 до майже 3,7 млн доларів. Про це віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко заявив в Раді під час "Години запитань до уряду", передає 112 Україна.

"Офіційна статистика дуже цікаво показує стабільне падіння імпорту російських книг в Україні. У 2012 році імпортовано на 33 млн доларів, у 2013 році - 23 млн, 2014 рік, початок російської агресії - на 12 млн доларів, у 2015 році - вже 3,7 млн доларів ", - сказав Кириленко.

Також віце-прем'єр повідомив, що, за оцінками Асоціації видавців та книгорозповсюджувачів, за 8 місяців 2016 року з РФ в Україну було імпортовано книг не більше ніж на 2 млн доларів. При цьому Кириленко сказав про проблему сірого імпорту книжкової продукції.

Крім того, віце-прем'єр закликав Раду прийняти законопроект №5114, який обмежує доступ на вітчизняний ринок книг антиукраїнської спрямованості, надрукованих у Росії.

Нагадаємо, раніше Кабмін схвалив ускладнення ввезення книг з Росії.
Источник:  Корреспондент
Ссылка:  http://ua.korrespondent.net/

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Юлія Курнішова
Що несе світові ера Дональда Трампа?
Просмотров: 75

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua