На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Українців визнали найкращими в сфері кібербезпеки

Версия для печати Версия для печати

23.01.2017 12:40:55 |  
Команда "білих" хакерів з КПІ ім. Ігоря Сікорського під назвою dcua визнана кращою в 2016 році серед понад 12 тисяч команд з усього світу в сфері кібербезпеки за версією CTF (Capture the flag).

Протягом 2016 року в світі відбулося 65 змагань в цій сфері, на яких українська команда dcua отримала 24 призових місця. За сумарним рейтингом всіх змагань вона вийшла на 1 місце в світі в минулому році.

Позаду залишилися команди з усіх іменитих університетів нашої планети: Карнегі-Меллон (Plaid Parliament of Pwning), UC Berkley, Technische Universitt Mnchen, Ruhr-Universitt Bochum, MIT, NYU, ІТМО СПб, МФТІ, МДУ ім. Ломоносова і багатьох відомих ІТ компаній.

Команду dcua створено в 2012 році на базі Фізико-технічного інституту КПІ ім. Ігоря Сікорського. Відтоді вона постійна учасниця змагань Capture the flag. Її беззмінним лідером і тренером є науковий співробітник і випускник фізтеху КПІ Микола Ільїн.

"Білими", або "етичними" хакерами зазвичай називають фахівців, здатних визначити, наскільки захищеною є система від зовнішніх атак кіберзлочинців, і вибудувати її ефективний захист.
Источник:  Finance.ua
Ссылка:  http://news.finance.ua/

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Юлія Курнішова
Що несе світові ера Дональда Трампа?
Просмотров: 505

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua