На главную страницу
Рус Укр
Перша фабрика думок
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной собственности
Новости
Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Курсы валют

Информбюро / Новости

Газовий баланс України не постраждає після виплати боргу "Газпрому" — Бойко

Версия для печати Версия для печати

10.10.2007 12:52:47 |  

Половина з переданих швейцарським газовим трейдером RosUkrEnergo російському "Газпром експорту" за рахунок заборгованості 8 млрд. куб. м природного газу буде реалізовано українським споживачам, що дозволить виконати в повному обсязі газовий баланс України, заявив міністр палива та енергетики України Юрій Бойко.

"4 млрд. куб. м іде на експорт, як це було заплановано RosUkrEnergo, а 4 млрд. куб. м реалізують за тією самою ціною, що реалізує "УкрГазЕнерго" на внутрішньому ринку. Тобто газовий баланс не постраждає, його буде виконано у повному обсязі", - сказав він журналістам у літаку, повертаючись із Москви до Києва.

Ю.Бойко додав, що в розрахунках між RosUkrEnergo і "Газпромом" газ враховано за ціною $156 за тис. куб. м, що в сумі приблизно відповідає раніше заявленій сумі боргу $1,3 млрд.

Источник:  ICTV
Ссылка:  http://www.ictv.ua

Возврат к списку



АНОНСЫ

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Зоряна Кріт
Газ пішов від нас
Просмотров: 2

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработано в «ЦИРТ»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Центр интеллектуальных ресурсов и технологий. © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua