На главную страницу
Фондовий ринок у грудні 2008
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу




Курсы валют

НУ-НС висуне кандидатуру Івана Плюща на посаду спікера

Версия для печати Версия для печати

01.12.2008 17:55:15 |  

Фракція "Нашої України – Народної самооборони" у Верховній Раді висуне кандидатуру Івана Плюща на посаду голови парламенту, - повідомив народний депутат від НУ-НС Олександр Омельченко після зустрічі фракції з Президентом Віктором Ющенком.

За його словами, кандидатуру Плюща підтримала більшість депутатів фракції, а також Президент. Сьогодні фракція має намір провести консультації з рештою політсил щодо підтримки своєї кандидатури.

Серед інших рішень фракції – узгоджене і одностайне голосування у парламенті з усіх питань, - повідомив член НУ-НС Роман Зварич.

Водночас народний депутат від "Народної самооборони" Олег Новиков заявив, що його депутатська група під час зустрічі з Ющенком проголосувала проти кандидатури Плюща на посаду спікера від НУ-НС. "Такою ж буде позиція НС і в парламенті під час голосування", - зазначив він.

Після того, як 12 листопада Верховна Рада звільнила Арсенія Яценюка з посади голови парламенту, на його місце претендують перший віце-спікер Олександр Лавринович, депутат від НУ-НС Іван Плющ, депутат від КПУ Адам Мартинюк і лідер блоку свого імені Володимир Литвиин. Голосування з цього питання вже кілька разів відкладали. Наступне засідання Верховної Ради відбудеться завтра.

Источник:  Era fm
Ссылка:  http://www.radioera.com.ua/eranews/?idArticle=14555

Возврат к списку



АНОНСЫ

8 грудня відбудеться прес-конференція з інформування громадськості щодо змісту та заходів Державної цільової соціальної програми зменшення шкідливого впливу тютюну на здоров’я населення
Просмотров: 10

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Михаил Згуровский
Портал "НаукаИнформ" заработал
Просмотров: 2

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА


Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»


© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua