На главную страницу
117 полотен великого голландца
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Объявления Луганска


Власниками всіх проданих в 2010 році Lamborghini стали мешканці Донецька

Версия для печати Версия для печати

21.07.2010 20:24:15 |  

Згідно даних про реалізацію елітних автомобілів, найбільш дорогі авто в Україні виявилися в автопарках заможних жителів Донецька.

За першу половину 2010 року, у нашій країні було продано два автомобілі Lamborghini. Обоє новеньких Lamborghini Gallardo дісталися жителям Донбасу.

За інформацією з відкритих джерел, за одну таку машину покупці сплатили в середньому 3 млн грн (близько 300 тисяч євро).

Більш того, Lamborghini Gallardo є наддорогим автомобілем в обслуговуванні. Витрата палива по місту в цієї машини складає в середньому 20,7 літрів на 100 км.

Зате швидкість автомобіль набирає блискавично. Йому досить 3,7 секунди щоб розігнатися до 100 км/ч. Максимальна швидкість Gallardo складає 325 км./ч

Gallardo - автомобіль, що випускається компанією Lamborghini c 2003 року. Його презентація відбулася на Автошоу в Женеві в березні 2003 року. На сьогоднішній день це найбільш масова модель від Lamborghini.

В той же час, нагадаємо, за інформацією автодилерів за перше півріччя у Києві продано 14 "Бентлі" (всього по Україні 18), вартість яких складає від 2 до 4 млн гривень.

Для порівняння, за весь минулий рік в місті знайшли своїх господарів всього чотири авто цієї марки, тобто в 3,5 рази менше. У 2008-му і в докризовому 2007 роках продали по 19 і 20 "Бентлі".

Источник:  ТСН
Ссылка:  http://tsn.ua/

Возврат к списку




АНОНСЫ
ДАЙДЖЕСТ СМИ
Едуард Щербенко
Генерація Майдану. Загальнонаціональний рух і пакт еліт
Просмотров: 46

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua