На главную страницу
117 полотен великого голландца
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу


Объявления Луганска


Віце-прем'єр Британії визнав вторгнення в Ірак незаконним

Версия для печати Версия для печати

22.07.2010 09:07:38 |  

Віце-прем'єр британського уряду, лідер ліберал-демократів Нік Клегг 21 липня заявив, що вторгнення американських і британських військ до Іраку в 2003 році було незаконним.

Про це Клегг заявив у парламенті країни, де він виступав замість прем'єр-міністра Девіда Кемерона, що знаходиться з візитом в США.

Згадавши міністра закордонних справ Великобританії часів вторгнення до Іраку Джека Стро, віце-прем'єр відзначив, що сподівається дочекатися його мемуарів, де Стро "зможе дати звіт за свою роль у прийнятті найбільш жахливого рішення з усіх, яким було незаконне вторгнення в Ірак".

Тим часом, офіційний представник прем'єра Кемерона повідомив, що Клегг в парламенті висловив свою власну точку зору, а позиція коаліційного уряду щодо вторгнення до Іраку в 2003 році ще не визначена.

У період повалення Саддама Хусейна Кемерон і інші лідери Консервативної партії підтримували участь Великобританії у бойових діях проти режиму іракського диктатора.

Источник:  ТСН
Ссылка:  http://tsn.ua/

Возврат к списку




АНОНСЫ
ДАЙДЖЕСТ СМИ
Едуард Щербенко
Генерація Майдану. Загальнонаціональний рух і пакт еліт
Просмотров: 46

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua