На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






У світі Україну знають як маловпливову європейську країну - експерт

Версия для печати Версия для печати

08.04.2011 08:00:35 |  

Імідж України в світі дуже слабкий, і велика частина планети знає про неї лише як про маловпливову країну Європи, в якій свого часу сталася Чорнобильська катастрофа.

Таку думку висловив віце-президент Української PR-Ліги, президент "Bohush Communications" Денис Богуш на прес-конференції в Києві.

За його словами, у сфері інвестицій в Україну йде стрімке падіння, зниження туристичних потоків, і так багато людей хочуть мігрувати з країни - в посольстві США лежить близько 700 тисяч заявок на грін-кард.

"Якщо говорити про огляд досліджень іміджу України, як вона виглядає у світі, то можна сказати, що це маловідома і маловпливова європейська країна, яка знаходиться в пошуках свого місця у світі. Це кризова держава, імідж для бізнесу переважно негативний", - зазначив Д. Богуш.

За його словами, огляд досліджень іміджу України також засвідчив, що у світі її сприймають як країну з високими інвестиційними ризиками, корупцією в усіх ешелонах влади. Також закріпилася думка про Україну як про країну поразки "помаранчевої революції", про країну, в якій колись сталася страшна техногенна катастрофа - Чорнобиль.

Д. Богуш зазначив, що повідомлення в ЗМІ про Україну в більшості випадків - на політичну тематику. Також більшість повідомлень, як зазначив експерт, мають негативну тональність.

Крім цього, за словами експерта, негативна інформація в Європі поширюється і про підготовку країни до Євро-2012. Єдиною країною, яка позитивно відображає рівень підготовки до чемпіонату з футболу, є Польща.

Для огляду були відібрані дослідження Центру Разумкова, МЗС України, "ТМА Communications", "Ahelis & Partners Public relations", "Bohush Communications", "Coface".

Источник:  ГолосUA
Ссылка:  http://www.golosua.com

Возврат к списку




АНОНСЫ

Загрузка...

ДАЙДЖЕСТ СМИ
Юлія Курнішова
Що несе світові ера Дональда Трампа?
Просмотров: 104

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине

Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua