На главную страницу
 
 Главная 
 Экспертная сеть 

От редактора
Правила портала
Защита интеллектуальной
собственности
Эксперт-Новости
Эксперт-Анонсы
Дайджест СМИ
Дайджест TV
Помощь
Эксперт-Поиск

Авторизация
Логин:
Пароль:
Забыли свой пароль?
Регистрация
Поиск по порталу






Усі тонкощі рослинництва

Версия для печати Версия для печати

04.06.2011

Усі тонкощі рослинництва

Чим займались люди з давніших часів декілька століть назад та займаються цим і на сьогодні кожного дня? Що дозволяє людям жити та працювати? Люди здобували та здобувають їжу. Яким чином вони це робили? Спочатку полювали на диких тварин, потім пізніше стали їх розводити самі. Але тільки м’ясом не можна було обійтись, тому набуло поширення рослинництво різних культур. Це були, наприклад, злакові культури (ячмінь, жито, соя, кукурудза), олійні культури (соняшник, маслини, соя, кокоси, арахіс). Також люди вирощували різні гриби, гідні для вживання у їжу. Вирощування усіх цих культур має важливу роль і сьогодні, і годує усю планету. Від правильного вирощування та збирання таких рослин, вираховування усіх тонкощів залежить якість продукту, його врожайність.

Взагалі для успішного розвитку агробізнесу присвячено багато статей, існують агровиставки. Людині або компанії, яка займається розвитком рослинництва, потрібно завжди читати та пізнавати нові способи вирощування та догляду, потрібні для успішного вирощування культур.

Материалы из раздела:




НОВОСТИ

Українців визнали найкращими в сфері кібербезпеки
Просмотров: 536

АНОНСЫ

ПРОГНОЗ ЭКСПЕРТА

БИРЖЕВАЯ АНАЛИТИКА
В мире

В Украине
Всеукраинская экспертная сеть
Разработка ВОНО «Эксперты Украины»

© «ВЭС», 2020
Разработка и поддержка – Всеукраинская общественная научная организация "Эксперты Украины". © Все права защищены. Использование материалов портала разрешается при условии ссылки (для Интернет-изданий – гиперссылки) на www.experts.in.ua